Najnovšie recenzie zo sekcie Dezodoranty a antiperspiranty
- Overená značka
- Prebiehajúca akcia
- Overená značka
- Prebiehajúca akcia
Dobre sa nanáša, funguje. Má príjemnú vôňu.
Zvláštny, gélový. Bez vône ale účinný. Treba si ho naniesť opatrne, inak sa rýchlo oblečením zotrie.
- Super výrobok , za mna zatial TOP
- Ziadna
Vrelo odporúčam , dlhé roky som skúšala rôzne sprchové gély . Nič mi nesedelo . Tento výrobok je fakt bezkonkurenčný
kvalitny sprey
- Potím sa menej
- Štípe len trocha a na určitých miestach
Nečakala som zázraky, ale naozaj sa potím menej, aj keď stále dosť. Ale u mňa je potenie extrémne a tak som rada, že aspoň trocha zabral, aj keď stále mám ďaleko od vzhľadu tých, ktorí aj pri 30+ stupňoch vyzerajú sviežo :) Po nanesení do podpazušia trocha štípe, ale dá sa to vydržať. Tvár a hlava bez štípania.
Reakcia obchodu Protipoteniu.sk
příště zvolte silnější Jenvox Fast protipoteniu.sk/fast nebo silnější gelový Jenvox protipoteniu.sk/jenvox . Mají výrazně vyšší koncentrace účinných látek.
Ok.
výborná kvalita už celé roky
- Nedráždi pokožku
Nedráždi pokožku
- Odporúčam
Vybral som si ho na základe skúsenosti s deodorantom rovnakého typu, ale v prípade deostick je vôňa výrazne odlišná.
- Ucinne,vhodne aj na intimne partie,nedrazdi
Ucinne,nedrazdi,vhodne aj na intimne partie
Oceňujem sklenený kelímok, krém sa dobre rozotiera.
- Som spokojný
Produkt je dobrý tak ako o ňom píšu. V stredu večer pred spaním po sprche som si natrela podpazušie a je piatok a stále sa nepotim pod pazuchami.
- účinný
- trošku drahý za 20g
- Vonia na tele cca 20 sekúnd...Ak máte možnosť dať nepriateľovi neváhajte...atak...!
Zobrazujem 241 - 260 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...25 Ďalšie »