Najnovšie recenzie zo sekcie Dezodoranty a antiperspiranty
- Roky používam. Prírodný produkt s krásnou vôňou
Obyčajný deodorant, navyše bez vône a na podpazušie príliš dráždivý. Na ostatné casti(chodidlá a dlane) nečinný. A produkt mi prišiel trosku vyliať a celkovo tečie z guľôčky.
Reakcia obchodu Protipoteniu.sk
Zašleme vám zdarma, jak slibujeme na našich stránkách, odlišnou verzi s jinou účinnou látkou, která vám snad již bude fungovat. Budeme vás kontaktovat emailem. Do podpaží si nanášejte pouze na 1-3h před spaním a pak smýt,
- do 3€ fajn
- celkom účinný
- rýchlo sa minie
- Je ho tam menej ako Rexona
Je lacnejší ako Rexona a je to to isté. Lebo je ho tam menej. Zázrak nečakajte. Ale poslúži. Malo by to stáť 2,5€.
- Nádherná vôňa
Jenvox Fast roll-on proti poteniu a zápachu 50 ml
Pridané: 30. júna 2024
(naposledy upravené 30. júna 2024)
Zakúpený v Protipoteniu.sk
- Sajnos az izzadás a tenyerén ugyan úgy megmaradt
Az izzadás ugyan úgy megmaradt
Reakcia obchodu Protipoteniu.sk
zašleme vám zdarma, jak slibujeme na našich stránkách, odlišnou verzi s jinou účinnou látkou, která vám snad již bude fungovat. Budeme vás kontaktovat emailem.
Ještě jednou děkuji za objednávku a s pozdravem,
Jan Vodička
- Funguje (iste nie 48 hodín)
- Funguje
Do kabelky pre kazdy vek, silnejsi DEO. vyborna cena. Aj v MHD si treba obcas urobit svoju mikroklimu...
- Jednoznačne odporúčam. Prvá aplikácia bola zaujímavá - jemne to štipkalo ale nič hrozné. Už po prvej aplikácii som sa nepotila absolútne. Druhá aplikácia už v pohode.... jednoznačne výborný produkt, ktorý funguje.
- bez zápachu, rýchloschnúci
Spoľahlivý
pekne voní, dobrá cena
Spokojnosť odporúčam je super
Spokojnosť odporúčam
- Nenecháva biele stopy
- Nemám zatiaľ skusenisti
Veľmi príjemná vôňa, nakupujem viaceré produkty Betty Barcley Bohemian Romance opakovane.
- dobré
Skvelý deospray! Príjemná vôňa, má fantastickú výdrž, plne mi nahradil deostick, nezanecháva fľaky a zatiaľ jediný, ktorý nedráždi ani citlivú atopickú pokožku.
Zobrazujem 261 - 280 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...25 Ďalšie »